Evoluţia probelor

“Indiciile temeinice” care au stat la baza sesizării parchetelor au stat şi la baza cercetării penale ulterioare. La plângerile pe care le-am formulat vizavi de reţinerea bunurilor, ni s-a răspuns că “aţi ascuns (?) provenienţa sumei de 300.000 euro”.

In paralel cu aceste cercetări, în care nu există probe, s-a desfasurat şi o inspecţie (?) fiscală cu bătaie lungă.

Dupã luni de analizã cu lupa a documentelor contabile şi a actelor în general, singura “infracţiune” reţinutã în sarcina administratorului este cã “lucreazã pe mai multe firme ca sã nu plãteascã T.V.A.” (zic ei), o chestiune de altfel cât se poate de legalã. În continuare, pe principul “decât deloc, e bine şi atât” se cautã cu lupa ceva, orice, ca sã se poată justifica amploarea acţiunii. Dosarul e bun doar ca material de studiu pentru studenţii de la drept, fiind un concentrat de abuzuri ale autorităţilor. Este foarte grav că în România organele de cercetare penală nu răspund (încă) pentru abuzurile şi ilegalităţile pe care le comit.

 

Toate informatiile, date, text, fotografii, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in responsabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.