Executare silita Garda Financiara

EXECUTARE GARDA FINANCIARA.

 

Garda Financiara, buna de plata pentru prima oara. Cine i-a venit de hac?

 

Premiera la Constanta: Garda Financiara este buna de plata dupa ce a pierdut un proces cu o firma de amanet, pe care, dupa un control, ar fi amendat-o pe nedrept.

Tribunalul a anulat amenda si a cerut Garzii sa suporte cheltuielile de judecata. Dar cum n-a vazut niciun ban, firma a pus piciorul in prag si a cerut executarea silita a institutiei.

La inceputul lui 2008, dupa un control al Garzii Financiare, firma de amanet a fost amendata, desi patronul acesteia crede ca i s-a cautat nod in papura.

Ne-au vanat sa gaseasca ceva. Daca semnezi procesul verbal, iei 150 de milioane de lei amenda, daca nu semnezi, iei 500 de milioane. M-am hotarat sa nu semnez procesul verbal si am primit prin posta ca am amenda 500 de milioane. Cum vine asta? Suntem la piata? Negociem?„, a replicat Nicolae Badea, reprezentat societate comerciala.

Omul a contestat in instanta amenda si tribunalul i-a dat dreptate. A anulat amenda si i-a cerut Garzii sa acopere si cheltuielile de judecata: 4800 de lei. Au trecut sase luni de atunci fara sa fie platit vreun ban, asa ca firma a cerut executare silita.

Problema este ca in urma cu doua luni, Garda Financiara a fost reorganizata la nivel national, iar comisariatele judetene si-au pierdut personalitatea juridica. Asadar, executa daca ai pe cine.

Noi am informat si Ministerul de Finante, dar cum nu avem personalitate juridica, nu avem cum sa purcedem la efectuarea platii directe„, a spus Mihai Dinu, jurist garda financiara.

Practic, procesul trebuie rejudecat la Bucuresti impotriva Garzii Financiare centrale.

Firma respectiva mai are sapte procese pe rol impotriva Garzii. Pe de alta parte, la diverse controale, si firma a fost prinsa pe picior gresit.

Sursa: http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/garda-financiara-buna-de-plata-pentru-prima-oara-cine-i-a-venit-de-hac.html

 

Grupul GARANT executa Garda Financiara in urma unei hotarari judecatoresti, va prezentam mai jos povestea in format video:

Partea I

{youtube}LUICh_ey_Nk{/youtube}

 

Partea II

{youtube}6SOBE8w59mU{/youtube}

 

Partea III

{youtube}xpmgQE5BnTM{/youtube}

 

 

Toate informatiile, date, text, fotografii, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in responsabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.